Dee..every day just believe..

It's just some thoughts of a caterpillar that's turning into a butterfly.. ..sometimes a big number of changes occur in a short period of time..that's when I usually post something here, in order to somehow mark that moment...

Wednesday, November 22, 2006

Am redescoperit o melodie..thanks to zuzu de Anca:tot drumul pana acasa am ascultat-o:))
aproape am invatat versurile ;).. si da...

Stiu prima strofa:P
"Show me how you do that trick
"The one that makes me scream" she said
"The one that makes me laugh" she said
And threw her arms around my neck
"Show me how you do it
And I promise you I promise that
I'll run away with you
I'll run away with you"

Aseara a fost o reintalnire binemeritata de altfel, de gazulitze, unele cu aripi obosite, altele cu aripi frante, altele mai dinamice ca niciodata...desi foarte diferite, totusi impreuna.

Oamenii tind sa le ofere celorlalti (e destul de evident) ce cred ei ca au ceilalti nevoie, sau ce ar avea ei nevoie intr-o situatie similara...si nu ce are cu adevarat nevoie persoana din fata lor...
Parerea mea este ca de fapt nimeni nu cunoaste pe nimeni altcineva, decat uneori pe sine insusi, de-asta n-are cum sa ofere altcuiva lucrul de care are celalalt nevoie..pentru ca de fapt nu il cunoaste decat in mod superficial.

Accept faptul ca teoria nu este 100% aplicabila, exista un 1% de oameni empatici in mod real..dar asa cum zicea cineva, ce sanse sunt sa cunosti mai multi oameni care sa apartina acestui 1%?!

Asa ca atitudinea cea mai safe ar fi de impacare cu realitatea, rather than expecting smth. from anybody, other than yourself:)

Usor de teoretizat, greu de pus in practica..si de fiecare data cand uit si ma surprind, e foarte amuzant "monologul interior"..pe care se pare ca ma incapatanez sa il am destul de des:))

Si daca face sens:P si pentru tine si nu te-ai pierdut in ceatza, suntem pe calea cea buna..let me know cum merge cu implementarea;)

pup,
ne vdm joi
:D

0 Comments:

Post a Comment

<< Home