Dee..every day just believe..

It's just some thoughts of a caterpillar that's turning into a butterfly.. ..sometimes a big number of changes occur in a short period of time..that's when I usually post something here, in order to somehow mark that moment...

Sunday, September 09, 2012

Dupa 5 ani..


Buna dimineata :)
Ieri am incheiat cercul: in sfarsit am eliberat casa de lucruri si amintiri din etapa care tocmai s-a incheiat (tehnic se incheie pe 24 cand imi reiau si numele ieeei :)

As vrea sa pastrez aici cateva ganduri apropo de acesti 5 ani ("aniversati" pe 30 august). Ce-au insemnat pentru mine, cum m-au schimbat..cine sunt eu azi.
Clar a fost o experienta de maturizare (de la copilul de 22 de ani, la Diana de 27 care si-a descoperit si "femeia" din ea, a devenit completa si matura).
Aceasta maturizare e alcatuita din:
 - cunoasterea nevoilor mele intr-o relatie (am invatat ca imi doresc sa existe o provocare reciproca 2 be better..atat  intelectual cat si spiritual..imi doresc sa am langa mine pe cineva care are porniri de "change agent" - se pare ca-i tare important sa fim pe aceeasi lungime de unda aici:) si ca ar fi bine ca "ceva-ul" dintre noi sa fie distribuit cat mai egal - nu-i de ajuns sa-l iubesc pentru cat de mult ma iubeste el pe mine);
- dezvoltarea rabdarii si descoperirea limitelor (cat sunt capabila sa accept, sa negociez, sa dau la schimb intr-un compromis...care-s chestiile pe care daca le dau, pe termen lung ma fac nefericita);
- cel mai important: vreau sa imi amintesc cat mai des asta:  incredere in ceea ce simt (cand simt ca ceva nu merge in directia buna, sa imi ascult instinctul si sa chestionez mai mult relatia..acum m-am lasat dusa pe valul "cuplului" si n-am adresat problemele si temerile pe care le aveam poate cu mult inainte sa se agraveze).

Si la final un citat din Alchimistul..citit cand am deschis randomly cartea aseara:
"Nu te gandi la ce a ramas in urma, ii spuse Alchimistul cand incepura cavalcada peste nisipurile desertului. Totul este gravat in Sufletul Lumii si acolo va ramane pe vecie.
- Oamenii viseaza mai mult la intoarceri decat la plecari, zise flacaul [..]
- Daca ceea ce ai gasit e facut din materie pura, niciodata nu va putrezi. Si te vei putea intoarce intr-o buna zi. Daca nu a fost decat o clipa de lumina, ca explozia unei stele, atunci nu vei mai gasi nimic la inapoiere. Dar vei fi vazut o explozie de lumina. Si numai asta si tot va fi meritat."

cu soare si drag in privire,
Dee


0 Comments:

Post a Comment

<< Home